Vanhat saksalaiset seinäkellot

© Toimittanut MTV Tuomas Koivurova ikuisti Rovaniemen eteläpuolella Muurolan kylällä komean rivin muurahaiskekoja. Koivurova kertoo MTV Uutisille, että oli matkalla kesämökilleen, kun huomasi pesät. – Menin hieman vaihtoehtoista reittiä. Tuos...

Lähetys On Lajiteltu Posti Logistiikkakeskus 01010

"Kirsi" #145 Tilasin paketin ja sen ois pitäny olla jo eilen täälä mutta näyttää niiko se ois vieläki Vantaalla. Nytte se on itellan logistiikkakeskuksesa. #146 [QUOTE="Kirsi";26550538]Tilasin paketin ja sen ois pitäny olla jo eilen täälä mutta näyttää niiko se ois vieläki Vantaalla. Nytte se on itellan logistiikkakeskuksesa. [/QUOTE] Unohin laittaa että se tuli sinne logistiikkakeskukseen eilen jote se on nytte pyöriny Vantaalla viikon sen lähettämisen jäläkeen. "juudas" #147 se että olette tilanneet barbaroita ja muita jutskia huomaamattomissa paketeissa ei nopeuta sitä teidän helpotusta yhtään mutta sitten ajelette hymyssä suin ku paketti kolahtaa lootaan.. Vegabass. #148 On ollut pe 27. 72112 koko pävän kl 6:35. 55 lähtien Oulussa ja nyt kl on 16:19 eikä vieläkän ole tullu perille Pyhäsalmelle vaikka pakettin ensimäinen merkintä on su 22. 7. 2112 jollin otettin vastan enakkoilmitus EDI sanomana kl 13:48. 03 ja seurava merkintä om vasta to 26. 2112 kl 15:31. 42 jolloin se oli lajitelttu 01010 itella logistikka keskuksessa.

Lähetys on lajiteltu posti logistiikkakeskus 01.10.2010

  1. Musiikki s hyvinkää bakery
  2. Lomitus Mansikki Oy kokemuksia ja yhteystiedot | Duunitori
  3. Haulikko 12/76 26
  4. Panasonic videokamera huolto washer
  5. Mikä postia (Itella) vaivaa? | Uusi Suomi Puheenvuoro
  6. Miten saa kuumeen yön aikana

Itellan logistiikkakeskus 01010 lähetys on lajiteltu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk "Haluutsä tän heti vai tehdäänkö tietokoneella? " En, kotteron etujouset suojakumeineen viettävät viikonloppua Porvoossa. Oli tarkoitus huomenissa askarrella paikoilleen. "The World is full of Kings and Queens, they blind your eyes and steal your dreams. It's Heaven and Hell" -RJD- Tänään vastaanotettu: nuken vartalo, ja nuken valkoinen haalari. Piruvie, missä sailoriasut seilaa! täällä nuket odottelee sailoriasujaan. Ja yksi odottaa valkoista body-laahusta! tulkaa jo! Olen, kaivatut vieterit tilpehööreineen saapuivat. En vielä. Canjomiini lienee palautuvan lähipäivinä Turuust keskiölaakereiden takuu vaihdosta. Aina on kivaa, kun pääsee polkemaan... Jotain hämärää tuolla 01010 touhutaan vaikka postinumero on oikein. Itelläki paketti pomppi siel aikansa ja sitte on ollu parinpäivän radiohiljasuus. Toivonmukaan se pääsi matkaan eikä lentäny nurkkaan Tänään vastaanotettu 1 nukkepaketti, 4 nuken asua. ps. mikä piru on "radiohiljaisuus"???? Eli ei ole mittään tapahtunu seurannassa wiki Ja yllätys yllätys radiohiljaisuus loppu.

Jos paketti on tänä aamuna 08:20 lajiteltu Itellan logistiikkakeskuksessa, ... (6 vastausta) - AfterDawnin vastaukset