Vanhat saksalaiset seinäkellot

© Toimittanut MTV Tuomas Koivurova ikuisti Rovaniemen eteläpuolella Muurolan kylällä komean rivin muurahaiskekoja. Koivurova kertoo MTV Uutisille, että oli matkalla kesämökilleen, kun huomasi pesät. – Menin hieman vaihtoehtoista reittiä. Tuos...

Korkeakoulujen Yhteishaku 2016

  1. Korkeakoulujen yhteishaku 2010 relatif

Humakissa alkavat syksyllä yhteisöpedagogiopintojen lisäksi kulttuurituottaja- ja tulkkiopinnot. Lisää tietoa Humakista ja yhteishausta löytyy osoitteesta: Älä enää murehdi vaan hae humakiin! Humak on yhteiskunnallinen ammattikorkeakoulu, jonka opiskelualat kouluttavat yhteisöllisiin ja ihmisläheisiin ammatteihin. Keskeistä Humakin toiminnassa on toimialojen kehittäminen kiinteässä yhteistyössä työelämäkumppanien kanssa. Humak toimii Suomessa neljällä paikkakunnalla: Turussa, pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Turussa voi opiskella yhteisöpedagogiksi ja kulttuurituottajaksi. Lisää tietoa:

Korkeakoulujen yhteishaku 2010 relatif

Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaku alkaa tänään. Hakuaika päättyy 21. syyskuuta, ja valintojen tulokset julkaistaan viimeistään marraskuun loppupuolella. Korkeakoulujen yhteishaku järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Valtaosaan koulutuksista voi kuitenkin hakea vain keväällä. Yhteishaussa voi hakea korkeintaan kuuteen koulutukseen. Hakijan pitää priorisoida koulutukset eli laittaa ne mieluisuusjärjestykseen. STT Kuvat:

  1. Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa 18.3. – muutoksia valintakokeisiin - Hämeen ammattikorkeakoulu
  2. Miesten pyjama tokmanni
  3. Korkeakoulujen yhteishaku 2015 cpanel
  4. Lumo asunnot espoo floor
  5. Määräaikainen postin siirto
  6. Korkeakoulujen yhteishaku 2016 reaction
  7. Yhteishaku
  8. Frans ja camille
  9. MaatalousKonemessut 5.–7.11.2020 | Messukeskus Helsinki